

Customized Training Solutions for Telecommunications, Electric Power, and Cable Industries

CANTO – 2nd Annual Marketing Forum "Customer Experience Management to Increase Loyalty and Profitability" Agenda – Fifth Draft, May 25, 2015

Day 1: July 30 th – 8:30 am – 5:00 pm	Time	Schedule
	Frame	
Registration and Coffee	30 minutes	8:30 am – 9:00 am
Welcome Address – Julian Wilkins, Head of Group Telecoms	10 minutes	9:00 am – 9:10 am
Public Policy, Digicel and Chairman of CANTO (Confirmed)		
• Opening Remarks from the Chair – Melissa Harris, President,	10 minutes	9:10 am – 9:20 am
Telecom Training Corporation (Confirmed)		
• Presentation 1 (CASE STUDY) – Mariano Legaz, Florida Region	45 minutes	9:20 am – 10:05 am
President, Verizon (confirmed)		
"How Verizon Creates Winning Propositions That Deliver Value		
To Both The Business And The Customer"		
• Speed Networking Session (Interactive Activity to Meet As Many	30 minutes	10:05 am – 10:35 am
Attendees as Possible)		
Networking Refreshment Break	30 minutes	10:35 am – 11:05 am
 Moderated Panel Discussion (3 Presenters TBD) 	90 minutes	11:05 am – 12:35 pm
"Techniques to Improve Customer Journey Roadmaps, Net		
Promoter Scores (NPS), Voice of the Customer (VOC), and		
Customer Satisfaction (CSAT)"		
Networking Lunch	60 minutes	12:35 pm – 1:35 pm
Presentation 2 (CASE STUDY) – Sandeep Shashikant, Manager,	45 minutes	1:35 pm – 2:20 pm
Product Marketing, Frontier Communications "How 'Frontier Secure' Has Reduced Churn at Frontier		
Communications"		
Interactive Round Table Discussions (4 Topics & 4 Facilitators	60 minutes	2:20 pm – 3:20 pm
TBD)		
How To Break Down Departmental Silos And Stimulate		
Cross-Functional Collaboration In Order To Improve The		
Customer Experience		
How to Obtain Company-Wide Commitment for CEM Success		
How To Make The Customer Experience Relevant To Staff		
Within Departments That Are Not Traditionally Associated		
With Customer Care		



Customized Training Solutions for Telecommunications, Electric Power, and Cable Industries

Determining How To Incentivize Your Employees And Drive Accountability For Improving The Customer Experience		
Networking Refreshment Break	30 minutes	3:20 pm – 3:50 pm
• Presentation 3 - Tequea Batson Diaz, President, Visible Dreams Coaching and Former Call Center Director, Sprint (Confirmed) "Empowered Employees Maximize the Customer Experience"	45 minutes	3:50 pm – 4:35 pm
Interactive Wrap-Up Activity	15 minutes	4:35 pm – 4:50 pm
Closing Remarks from the Chair	10 minutes	4:50 pm – 5:00 pm
Networking Reception		5:30 pm – 7:30 pm

Day 2: July 31 th – 8:30 am – 5:30 pm	Time	Schedule
	Frame	
Registration and Coffee	30 minutes	8:30 am – 9:00 am
Opening Remarks from the Chair	10 minutes	9:00 am – 9:10 am
Presentation 4 (CASE STUDY): Leon Williams, CEO, Bahamas	45 minutes	9:10 am – 9:55 am
Telecommunications Company and CANTO Director (To Be		
Confirmed)		
"Strategies to Improve BTC's Net Promoter Score (NPS)"		
Interactive Customer Issue Resolving Session (Each attendee will	60 minutes	9:55 am – 10:55 am
be assigned a challenging CEM customer issue to develop		
potential solutions with colleagues)		
Networking Refreshment Break	30 minutes	10:55 am – 11:25 am
Presentation 5: Bert Oliva, Human Behavior Expert,	45 minutes	11:25 am – 12:10 pm
BOWAworld (Confirmed)		
"Branding Your Digital Care Strategy"	45	10.10 10.55
Presentation 6: Melissa Harris, CEO, Telecom Training	45 minutes	12:10 pm – 12:55 pm
Corporation (Confirmed)		
"CEM & Retention Strategies to Increase Loyalty and		
Profitability"		12.77
Networking Lunch	60 minutes	12:55 pm – 1:55 pm
Interactive Roundtable Discussions (3 topics)	60 minutes	1:55 pm – 2:55 pm
How to Use CEM as a Competitive Differentiator?		
How To Use Your Data To Better Understand Your		
Customers And Use This Intelligence To Improve The		
Customer Experience?		



Customized Training Solutions for Telecommunications, Electric Power, and Cable Industries

How to Deliver Effective And Empathetic Customer Service While Maximizing Cross-Selling And Up-Selling Opportunities?		
Presentation 7: Kevin Pitts, President, Performance Consulting Group (Confirmed) "Corporate Growth: The Three Levels of Differentiation Leading to Three Levels of Customer Loyalty"	45 minutes	2:55 pm – 3:40 pm
Networking Refreshment Break	30 minutes	3:40 pm – 4:20 pm
Interactive Wrap Up Session	15 minutes	4:20 pm – 4:35 pm
Action Plan Development	15 minutes	4:35 pm – 4:50 pm
Closing Remarks from the Chair	10 minutes	4:50 pm – 5:00 pm